Månedens menuplan

08-09-2017

"Hverdagsmenu"
Serveres fra kl. 17.00 - 19.00
Spis i caféen eller ta' med hjem
 Pris: Hovedret 50 kr. -  Biret 20 kr.  -  Begge 65 kr.

 

Menu November

 

Man 19/11       Paprika kylling, ris, råkost / Æblekage

Tirs 20/11         Karrysuppe, brød / Karbonader, grønærter, kartofler

Ons 21/10         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Chokolademousse

Tors 22/11        Bøf med løg, bøfsovs, kartofler / Svesketrifli

Man 26/11       Ålerøget skinke, lyssovs, gemyse / Bagt æblekage med flødeskum

Tirs 27/11         Frikassé, kartofler, rødbeder / ymerfromage, saftsovs

Ons 28/11         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Frugtsovs

Tors 29/11        Frikadeller, stuvet hvidkål, rødbeder / Budding med saftsovs

Menu december

Biret i december er kun om torsdagen

Man 3/12          Stegt fiskefilet, persillesovs, kartofler, råkost

Tirs 4/12           Kødboller i tomatsovs, pasta, salat

Ons 5/12           Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder

Tors 6/12          Koteletter i fad, ovnstegte kartofler / appelsinfromage

Man 10/12       Juleribben, rødkålssalat, kartofler, sovs

Tirs 11/12         Fyldt kylling bryst, flødekartofler, sovs, råkost

Ons 12/12         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder

Tors 13/12        Mørbrad i flødesovs, ris, asier  

Man 17/12       Grønlangkål, skinke, medister, br kartofler, rødbeder, sennep 

Tirs 18/12         Biksemad, spejlæg, rødbeder

Ons 19/12         Suppe, brød / æbleskiver 50 Kr.

Tors 20/12        Tarteletter m høns i asparges / ris a la mande 50 Kr.

 

Juleferie til 2/1 2019

Vki ønsker en god jul og godt nytår

Menu januar

Ons 2/1             Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / frisk frugt salat

Tors 3/1            Faseret porre, hvid sovs, kartofler, rødbeder / tunmousse, brød

Man 7/1            Skipperlabskovs, rødbeder, smør, rugbrød / æblekage

Tirs 8/1              Millionbøf, kartoffelmos / pasta,  råkost  / tiramisu

Ons 9/1             Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Frugt suppe, stegt brødtern, flødeskum

Tors 10/1          Kylling i karry, mangochutney, stegte ris / pandekager m/ is

Man 14/1          Frikadeller, brun sovs, kartofler, rødkål / grønsagssuppe, brød

Tirs 15/1           Forloren harer, gele, dampede grønsager, kartofler / øllebrød m/ flødeskum

Ons 16/1           Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Chokoladekage m/ flødeskum

Tors 17/1          Braiseret oksetykkam, flødekartofler, bønner / jordbærgrød

Man 21/1          Stegt sild, løgsovs, kartofler, gulerodssalat / tarteletter m/ høns i asparges

Tirs 22/1           Brændende kærlighed, rødbeder / rødgrød

Ons 23/1           Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Laksemousse på brød

Tors 24/1          Stroganoff, kartoffelmos, spidskåls salat, asier / Citronfromage

Man 28/1          Brunkål m flæsk, sennep, rødbeder, rugbrød / tærte, flødeskum

Tirs 29/1           Hvidkålsrouletter, kartofler, hvid sovs, rødbeder / Chokolademousse

Ons 30/1           Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Hyldebærsuppe m/ flødeskum, brødtern

Tors 31/1          Flæskesteg, rødkål, skysovs, kartofler / svesketrifli

Ret til ændringer forbeholdes