Café Vodskov Kultur & Idrætscenter

Skal foreningen eller virksomheden holde møde, messe, reception, generalforsamling, eller skal du holde privat fest, så er det muligt at leje et lokale i Vodskov Kultur & Idrætscenter. Caféen tager sig gerne af forplejning og forfriskninger til ethvert arrangement.

I sæsonen for hal-aktiviteter har caféen åbent for salg af lettere forplejning og forfriskninger i forbindelse med eftermiddags- og aftenaktiviteter på hverdage, samt i forbindelse med aktiviteter og stævner i weekender og på helligdage.

På skoledage leverer caféen frisk og sund skolemad til eleverne på Vodskov Skole. Har en elev ikke fået morgenmad hjemmefra, så klarer Caféen også det i formiddagsfrikvarteret.
 
Mandag til torsdag tilbydes et varmt aftensmåltid og mulighed for biret til byens og omegnens travle borgere.

Inden for åbningstiden er der altid frisk kaffe på kanden, og enten en hjemmebagt bolle eller et stykke hjemmebagt kage, hvis du trænger til en lille pause i hverdagen. Caféen kan også hurtigt klare nogle håndmadder eller en sandwich, hvis du ikke har bestilt i forvejen. 
 
Derudover stiller caféen sig selvfølgelig til rådighed i forbindelse med forplejning og forfriskninger til ethvert arrangement, som afholdes i et af centerets lokaler.