Månedens menuplan

08-09-2017

"Hverdagsmenu"
Serveres fra kl. 17.00 - 19.00
Spis i caféen eller ta' med hjem
 Pris: Hovedret 50 kr. -  Biret 20 kr.  -  Begge 65 kr.
 

 

Menu februar

Man 3/2     Nakkekotelet m/kartofler og grønt. Mors Krigle

Tirs 4/2      Fransk løgsuppe. Benløse fugl m/mos og surt

Ons 5/2      Stegt flæsk med det hele. Citronfromage

Tors 6/2     Gullach m/mos og surt. Hjemmelavet parfait m/nougat

Man 10/2    Farserede porre m/kartofler, sovs og surt. Kage

Tirs 11/2     Svampesuppe m/brød. Karbonader m/kartofler, stuvede gulerødder/ærter
                       og surt

Ons 12/2     Stegt flæsk med det hele. Citronfromage

Tors 13/2    Wienerschnitzel med det hele. Henriettes lagkage 

Man 17/2     LUKKET

Tirs 18/2     LUKKET

Ons 19/2     LUKKET

Tors  20/2    LUKKET

Man 24/2    Medister m/kartofler, sovs og rødkål. Heidis kærnemælks fromage

Tirs 25/2     Blomkål suppe m/grøn olie og brød croutons. Kalv i frikasse m/kartofler og
                   surt

Ons 26/2     Stegt flæsk med det hele. Citronfromage

Tors 27/2    Karrysuppe med kylling. Skipperlabskovs med det hele

 

Menu marts

Man 02/03       Boller i karry. Pæretærte m/cremefraiche

Tir   03/03        Okse consomme m/grønsager. Coq au vin m/kartofler

Ons  04/03        Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 05/03        Lille rejecocktail. Rosastegt oksefilet m/flødekartofler og rødvin sauce
                          (+20,-kr)
 

Man 09/03        Koteletter i fad med ris. Kage

Tir   10/03         Lasagne m/insalata caprese (tomat salat). Rød grød m/fløde

Ons  11/03         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 12/03        Cremet gulerods suppe. Pasta m/kylling, karry og grøntsager

Man 16/03       Kåldolmer m/kartofler, sovs og surt. Abemad m/råcreme

Tir   17/03        Tartelet m/høns i asparges. Bøf saute stroganoff m/mos

Ons  18/03        Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 19/03        Rejesalat m/brød. Hakkebøf m/kartofler, sovs, surt og bløde løg

Man 23/03        Paprikagryde m/mos. Creme caramel

Tir   24/03        Bøfsandwich m/sovs og stegte kartofler

Ons  25/03        Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 26/03        Sprængt oksespidsbryst m/peberrodssovs og kartofler

Man 30/03       Ribbensteg m/kartofler, sovs og rødkål. Sveske trifli

Tirs  31/03        Hakkebøf m/hvide kartofler, ærter og sauce bearnaise

 

Ret til ændringer forbeholdes