Månedens menuplan

08-09-2017

"Hverdagsmenu"
Serveres fra kl. 17.00 - 19.00
Spis i caféen eller ta' med hjem
 Pris: Hovedret 50 kr. -  Biret 20 kr.  -  Begge 65 kr.

 

 

Menu december

Man 2/12          Frikadeller, kartofler, sovs, rødkål / Gl. dags æblekage

Tir 03/12           Kartoffel/porre suppe, brød / Cordon bleu, stegte kartofler, svampesauce

Ons 04/12         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 05/12        Blomkålssuppe, brød / Kalv i frikasse, hvide kartofler

Man 09/12       Svampesuppe, brød / Karbonader, hvide kartofler, stuvede gulerødder-ærter

Tis 10/12           Schnitzel, brasede kartofler, smørsovs, ærter wienerdreng / Lagkage

Ons 11/12         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 12/12        Goulash, mos, surt / Peter’s kage

Man 16/12       Medister, grønlangkål, brunede kartofler, rugbrød, rødbeder, purløg / Risalamande

Tir 17/12           Dansk kylling, kartofler, sovs, syltede agurker / Sveske trifli

Ons 18/12         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 19/12        Roastbeef, svampe-baconsovs, stegte kartofler, bønner / Panna cotta

 

Juleferie til og med 5. januar

VKI ønsker god jul og godt nytår

Menu januar

Man 06/01       Carapulka, ris / Øllebrød

Tir 07/01           Karrysuppe, brød / Coq au vin, kartofler

Ons 08/01         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 09/01        Spareribs, bagt kartoffel, coleslaw, kryddersmør / Creme Brulee

Man 13/01       Boller i karry, ris / Chokolade mousse

Tir 14/01           Bøf saute stroganoff, mos / ymerræs

Ons 15/01         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 16/01        Kålrouletter, hvide kartofler, hvid sovs / Jordbærgrød

Man 20/01       Suppe, brød / Koteletter i fad, mos

Tir 21/01           Stegte fiskefrikadeller, hvide kartofler, persillesovs / Kage

Ons 22/01         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 23/01        Oksekødboller i tomatsovs, ris / Pandekager, is

Man 27/01       Frikadeller, hvide kartofler, stuvet hvidkål / Tærte, flødeskum

Tir 28/01           Porre-bacon tærte, / Hønsebryst i asparges, kartofler, rødbeder

Ons 29/01         Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Citronfromage

Tors 30/01        Oksesteg, tyttebær, kartofler, brun sovs / Flødefromage

Ret til ændringer forbeholdes