Månedens menuplan

08-09-2017

"Hverdagsmenu"
Serveres fra kl. 17.00 - 19.00
Spis i caféen eller ta' med hjem
 Pris: Hovedret 50 kr. -  Biret 20 kr.  -  Begge 65 kr.

 

Menu september

 

 Man 2/9           Stegt medister, brun sovs, kartofler, rødkål / Pære med chokoladesovs

Tir 3/9               Porer suppe / Millionbøf, kartoffelmos, rødbeder

Ons 4/9             Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Jordbærgrød

Tors 5/9            Hvidløgsmarineret svinekam, flødekartofler, salat / Hjemmelavet is

Man 9/9           Tunsalat / Krebinetter, svampesovs, kartofler, ovnbagte rodfrugter

Tir 10/9             Stegt fiskefilet, kaperssovs, kartofler, gulerodssalat / Citronfromage

Ons 11/9          Tomatsuppe / Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder

Tors 12/9          Koteletter i fad, ris, salat / Pandekager med is

Man 16/9         Kartoffelsuppe / Ålerøget skinke, hvid sovs, kartofler, gemyse

Tir 17/9             Frikadeller, stuvet hvidkål, rødbeder, kartofler / Trifli

Ons 18/9          Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Tærte med flødeskum

Tors 19/9          Svinekam stegt som vildt, tyttebær, vildtsovs, kartofler / Chokolademousse

Man 23/9         Bøf med løg, kartofler, bøfsovs/ Æblekage

Tir 24/9             Boller i karry, ris, salat / Chokoladekage

Ons 25/9          Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder / Fløderand med saftsovs

Tors 26/9          Forloren hare, vildtsovs, gelé, kartofler / Svesketrifli

Ret til ændringer forbeholdes